Shopping Cart

Transport Rapid in 1h Bucuresti intre 14:00-18:00

Politica de confidentialitate

S.C. Aether International SRL prin situl detinut narghilea21.ro (denumit in continuare Narghilea21) adopta si respecta regulamentul UE 2016/679 privind protectia datelor personale.

Prelucram datele personale doar in scopuri bine definite, orientate spre nevoile clientilor si vizitatorilor sitului.

– Prelevarea datelor anonimizate

Puteti folosi situl nostru si fara sa ne dezvaluiti date personale. Odata cu accesul sitului nostru, in scopul imbunatatirii securitatii si protectiei contra accesului neautorizat, serverele noastre vor colecta automat urmatoarele informatii:

Data, Ora accesului

Adresa de IP , tipul browserului, tipul sistemului de operare

Informatii despre situl in care ne-ati gasit

Tara din care este accesat

Aceste date sunt colectate anonimizat si sunt folosite doar pentru generarea de statistici si evaluari de securitate. Aceste date sunt salvate intr-o locatie securizata pe serverul nostru si sunt sterse periodic.

– Prelevarea datelor cu caracter personal

In anumite cazuri, Narghilea21 are nevoie sa prelucreze date cu caracter personal:

– Prelucrarea unei comenzi online sau telefonice

– Raspunsul la o solicitare prin formularul de contact

– Logarea in contul tau personal si accesul la istoricul comenzilor tale

– Inscrierea in lista de distributie pentru Newsletterul Narghilea21

– Salvarea unei recenzii in site

Pentru prelucrarea unei comenzi, Narghilea21 colecteaza si prelucreaza datele tale personale. Livrarea, facturarea si procesarea unei comenzi este imposibila fara acestea.

– Utilizarea datelor personale

Narghilea21 colecteaza si stocheaza urmatoarele date: nume si prenume, adresa, cod postal, telefon, adresa email, usename, parola. Te asiguram ca Narghilea21 va continua sa prelucreze datele personale ale clientilor doar în scopuri bine definite, precum facturarea si livrarea comenzilor tale.

Conform reglementarilor in vigoare puteti cere oricand o copie a datelor tale personale detinute de Narghilea21. O cerere de stergere a lor va putea fi procesata in conditiile in care nu contravine cu normele legale de stocare a datelor. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta oricand.

Pentru confirmarea comenzii vei fi contactat pe email si/sau telefonic. In cazul in care te-ai inscris pe lista de distributie a Newsletterului vei primi periodic comunicari cu privire la oferte si reduceri. Poti oricand sa te retragi de pe lista de distributie.

Dezvaluirea datelor personale catre terti

Datele tale sunt destinate exclusiv utilizarii de catre Narghilea21 in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite fara acordul tau unei terte parti si in mod special nu va dezvalui datele in scopuri de publicitate.

Pentru derularea comenzilor, dar si pentru a asigura functionarea sitului, Narghilea21 va transmite date cu caracter personal catre urmatorii parteneri:

– firme de curierat: Fan Courier, Urgent-Cargus, TNT Express, Sameday, DHL, Allpacka, DPD, BeeFast, ColetX, Woot, UPS, FedEx, GLS, BooKurier, Glovo, Uber, Bolt.

– Firmei Anghel Contexpert SRL servicii de contabilitate

– LIBRA INTERNET BANK S.A, Banca Transilvania S.A. – serviciu de plati online

– Narghilea21 nu raspunde pentru defectiuni ale serverului gestionat de o terta firma de hosting care pot periclita securitatea bazei de date care contine date cu caracter personal

– Formularul de contact si contactul pe email

Daca ne contactezi prin formularul de contact sau pe adresa de email – vom folosi emailul tau exclusiv pentru a raspunde la cererea transmisa. Datele tale nu vor fi dezvaluite tertilor.

– Protectia datelor cu caracter personal

Prin logarea in contul personal – in zona protejata a sitului, datele vor fi transmise criptat catre serverele Narghilea21 si vor fi protejate de acces neautorizat. Pentru aceasta folosim protocolul SSL (Secure Socket Layer), un protocol utilizat pe scara larga pentru criptarea datelor transmise prin internet.

– Google Analytics si Facebook

Narghilea21 utilizeaza serviciile de analiza a traficului oferite de Google Inc. („Google”) – Google Analytics. Google foloseste Cookies, fisiere salvate in browserul tau, pentru analizarea traficului si a utilizarii sitului. Aceste informatii sunt transmise si salvate de regula pe serverele Google din SUA.

Narghilea21 foloseste butonul de “Like” oferit de Facebook Inc.

– Contact pentru protectia datelor

Pentru orice intrebari, cereri si informatii legate de protectia datelor tale ne puteti contacta pe email la contact@narghilea21.ro

Politica Cookie-urilor

Livrare in 24h in Romania

Comanda pana in ora 14:00 si primesti produsele a doua zi.

Retur garantat in 14 zile

Daca nu esti multumit de produs primesti banii inapoi in 14 zile.

Magazin Securizat

Datele sunt transferate folosind certificat SSL

Plata Online sau Ramburs

Plata Online prin LibraPay sau Ramburs la curier.

0